Boka Doktorn Referenskunder

Ett urval av våra anslutna försäkringsbolag i Boka Doktorn

Ett urval av våra anslutna kliniker i Boka Doktorn

Många av våra kliniker har varit med från början och är fortfarande nöjda kunder hos oss. Just nu vill vi  lyfta fram GHM, Göteborgs Hudläkarmottagning. 

Från att ha varit två personer är de idag sju läkare och tre sjuksköterskor som arbetar på hudläkarmottagningen. De är specialiserade på kroppens största organ, huden. De behandlar alla typer av inflammatoriska hudsjukdomar och hudtumörer. Numera har de även Göteborgs enda Allergolog ombord.

De delar med sig sin Boka Doktor historia och beskriver vilket värde det tillför dem.

Varför anslöt ni er till Boka Doktorn?

- Vi upptäckte att all kommunikation med försäkringsbolagen var smidig i Boka Doktorn. Det förenklade processer i kontakten med försäkringsbolag som då utgjorde en stor del av vår verksamhet. Plötsligt kunde vi göra allt digital, utan att ringa till varken kontaktpersonerna på försäkringsbolaget eller patienten.

Göteborgs Hudläkarmottagning

När anslöt ni er till Boka Doktorn?

- År 2009. Från början var vi två läkare som endast arbetade deltid med privat sjukvård. Vi hade inte en sekreterare och mycket värdefull tid gick åt att hantera de administrativa delarna kring verksamheten. Telefontiderna och pappersarbetet för att nämna två exempel, allt skrevs för hand.

Från att ha arbetet med mängder av dokument i pappersform till att ha det digitalt strukturerat och lättåtkomligt.

På vilket sätt upplever ni att systemet hjälpt er i det vardagliga arbetsflödet?

Alla samtal och allt manuellt arbete automatiserades. Allt går snabbare. Förr kunde man spendera timmar på att söka rätt person via telefon, ibland fick man ringa runt till olika personer för att komma till den man egentligen sökte efter. Nu kommer direkt till den man söker efter via Boka Doktorn.

Vyn från GHM´s lokaler en krispig vintermorgon.

Ni har precis börjat använda faktureringstjänsten. Vad tycker ni om det nya arbetssättet?

Faktureringstjänsten har varit efterlängtad. Nu kan man plötsligt fakturera på 30 sekunder i Boka Doktorn. Innan fyllde vi i blanketter från försäkringsbolagen och skickade iväg dessa till vår ekonom som fyllde i samma uppgifter igen i ett annat ekonomisystem och sedan skickade han i sin tur dessa uppgifterna till försäkringsbolagen. Idag görs samma arbete på ett par klick i systemet.

Visste ni om att vi har två stora referensgrupper på Boka Doktorn?

En grupp består av sjukvårdspersonal en annan av personal från försäkringsbolagen. Vi möts på Boka Doktorns lokaler var tredje månad och diskuterar systemet och branschen. Tillsammans hjälps vi åt att optimera Boka Doktorn så att den följer trender och våra användares behov på bästa sätt.​ Du som är kund hos oss är välkommen att anmäla ditt intresse till att vara med och påverka utvecklingen av Boka Doktorn. 

Kontakta oss