Boka Doktorn Utbildningar

Utöver tillgång till våra onlinemanualer dygnet runt,  erbjuder vi på våra kunders begäran utbildningar om hur man använder BokaDoktorns plattform. 

Efter bokning

När du har bokat din plats kommer du att få mejl som innehåller en länk till vårt digitala klassrum. Du kommer dit genom att klicka på länken.

Under utbildningen

Under utbildningen delar vi vår skärm med dig och vi kommer att navigera er i plattformen i realtid. Er kamera kommer att vara avstängd.

Hörlurar

För bästa upplevelse använd gärna hörlurar med inbyggd mikrofon. Saknar ni mikrofon kan ni ställa era frågor via chattfunktionen.

Grundutbildning Webinar

För dig som nyligen anslutit dig till Boka Doktorn

Efter kursen är ni rustade för att på egen hand utforska Boka Doktorn och börja nyttja de olika verktygen för att komma igång med arbetet.  Webinaren tar cirka en timme och är väldigt uppskattade 

Fortsättningsutbildning Webinar

Ni får en noggrann genomgång av alla  verktygen i plattform och hur man kan arbeta med dem. Vi går igenom vad du kommunicerar utåt från Boka Doktorn, hur du hanterar ärenden, prislistor, fakturering samt besöksbiljetter.  Välj mellan platsutbildning och webinar

BokaDoktorn

Superuserutbildning

Är du redo att axla rollen som Boka Doktorn-expert i din organisation? Det innebär att du efter genomförd kurs blir den interna supporten för dina kollegor. Utbildningen sker i webinarform. Efter genomförd och godkänd utbildning får ni ett certifikat som ni kan lägga till i CV:et.

För att genomföra superuserutbildningen förutsätter vi att du har vanan att arbeta i Boka Doktorns plattform.

Utbildningar för försäkringsbolag och nätverkspartner

För våra anslutna försäkringsbolag kundanpassar vi utbildningar.
Av erfarenhet vet vi att olika bolag arbetar på olika sätt i Boka Doktorn, därför skapar vi utbildningar för dem som är intresserade utefter era behov. Fyll i intresseformuläret här nedan så hör vi av oss inom tre dagar.

Våra platsutbildningar öppnar upp för diskussioner med både lärare och andra elever vilket skapar mervärde.

Platsutbildning i Stockholm
Värdet
Att träffas fysiskt ger utrymme för diskussioner och testning av plattformen i realtid
Superuserutbildning i Göteborg
Föregående
Nästa